torstai 24. helmikuuta 2011

Winter time






Olen lomaillut tämän viikon Vuokatissa matkaseuranani vanhemmat, pikkuveli, koira ja pakkanen. Heräsin tänään 7:30 (?!), nappasin koiraraukan hihnaan ja lähdin urheasti kohtaamaan utuisen ja kylmän pakkasaamun. Oli uskomattoman tunnelmallista kävellä autiolla kävelytiellä ja katsoa kuinka aurinko nousi hiljalleen yhä ylemmäs ja menetti hetki hetkeltä upeaa punaista väriloistoaan.

Olen hiihtänyt, lasketellut, lenkkeillyt, uinut kylpylässä ja nukkunut. Lisäksi sain olla hetken kenkätaivaassa ja nappasin sieltä mukaani nahkaiset korkokengät 29 eurolla. Enkä voisi olla tyytyväisempi.
Sitä se materialismi teettää.



Tänään aion uida, hiihtää ja käydä rinteessä. Huomenaamulla auto lähtee kohti kotia, ja lähden täältä haikein mielin mukanani hyviä muistoja hyvästä lomasta. Huomenna toteutan myös jonkinnäköisen huonepostauksen omasta huoneestani. :--)

Viettäkää kiva päivä ja nauttikaa elämästä.

2 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia kuvia, iha kateeksi käy kun en itse saa edes perus naamakuvaa onnistumaan :) minkä rotuinen tuo suloinen valkoinen koira on ? :) poikaystävälläni on meinaa maltankoira ja tuo näyttää hieman siltä.

    Oikein mukavaa kevättä :)

    http://katarinaemilia.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :--) Roosa on havannankoira. (:

    Samoin sulle!

    VastaaPoista